Buffalo

Manda Cheddar je posebna vrsta Cheddar sa vrlo bogatim aromatiziranim, topljenjem i produženjima zahvaljujući intenzivnoj i masnoj strukturi bizonskog mlijeka. Omjer visokog mlijeka ulja daje kremasto, ali zasađenu strukturu na Cheddar. Generalno, bivolo mlijeko se proizvodi miješanjem sa čistim ili kravljem mlijekom, ali verzije napravljene od 100% bivola mlijeka smatraju se intenzivnijim i vrijednijim. Posebno se proizvodi tradicionalnim metodama oko Trakija i Balıkesira.

Garancija i sigurno odjava
Kategorije: , Marka:

Objašnjenje

Manda Cheddar je posebna vrsta Cheddar sa vrlo bogatim aromatiziranim, topljenjem i produženjima zahvaljujući intenzivnoj i masnoj strukturi bizonskog mlijeka. Omjer visokog mlijeka ulja daje kremasto, ali zasađenu strukturu na Cheddar. Generalno, bivolo mlijeko se proizvodi miješanjem sa čistim ili kravljem mlijekom, ali verzije napravljene od 100% bivola mlijeka smatraju se intenzivnijim i vrijednijim. Posebno se proizvodi tradicionalnim metodama oko Trakija i Balıkesira.

Manda sir je manje slani, ali aromatičniji od klasičnog cheddar. Topi se vrlo dobro kad se zagrijava, što ga ističe u širokom rasponu upotrebe od zdravlja do posuđa pećnice. To je među gurmanskom delicijom sa svojim prirodnim sadržajem i jedinstvenom aromom.

Preporuke usluga;

  • Majstorstvo u Tostu: Ako želite da napravite legendarne tosti, Buffalo je idealan izbor sa njegovom taliranjem i strukturom produženja.

  • U tjesteninu u pećnici: Kremalna pećnica formira veliku školjku i aromu na posuđem kao što su tjestenina ili lazanje.

  • Sir prženja: Kada se prži debelim kriški i prženim malterom ploče, dobija se hrskava, interna prezentacija tekućine.

  • Ploča od sira: Stari bivol Cheddar, voćne kriške (kruške, grožđe), matice i svijetlo slatka vina poslužuju se gurmanskim startom.

E-mail
Telefon
Whatsapp
Whatsapp
Telefon
E-mail
Dom
Kupovina