Žičani sir sa visokih visoravnih istočnih Anatolije neophodan je za doručak sa vlaknom i laganim slanim ukusom. Ovaj sir, koji se proizvodi tradicionalnim metodama, ističe se svojom prirodnošću i izdržljivošću. Hand ...
Manda Cheddar je posebna vrsta Cheddar sa vrlo bogatim aromatiziranim, topljenjem i produženjima zahvaljujući intenzivnoj i masnoj strukturi bizonskog mlijeka. Omjer visokog mlijeka ulja je kremast, ali zadovoljan ...
Manda sir proizveden iz bivola mlijeka je poseban sir koji se ističe sa svojim visokim masnim sadržajem i intenzivnim dosljednostima. Mlijeko mandat je masnoće i proteina od kravljeg mlijeka ...
Pravi maslac dobiven iz suštine prirodnog mlijeka jedan je od najosnovnijih, ali najposebnijih okusa kuhinje. Sa tradicionalnim metodama, maslac proizvedenim od kravljeg mlijeka; Intenzivna aroma, žute boje i ...
Kashar sir jedan je od najpopularnijih ukusa bogatog mliječne tradicije Anatolije. Proizvedeno sa različitim okusima u različitim regijama Türkiye, ovog sira, posebno Trakija, Kars i Istočna Anatolija, poput proizvodnje mlijeka ...
Ezinski sir je poseban geografski bijeli sir koji je jedinstven za okrug Ezine Çanakkale na sjeverozapadu Türkiye. Najistaknutija karakteristika ovog sira je samo ovca, koza i krava ...